Ris og ros

Hvad synes andre…

Skriv selv din anmeldelse her

Her kan du læse hvad tidligere kunder synes om musikken, og her er du også mere end velkommen til selv at lægge din egen hilsen med ris eller ros. Benyt venligst formularen her på siden.

Dorthe Sørensen – Sølvbryllup

Hej Anders.
Min mand og jeg siger TUSIND TAK for, at du var med til at gøre vores sølvbryllupsfest til en super god oplevelse for os. Du kom med nogle rigtig sjove indlæg og dansegulvet var fyldt godt op. Alle vores gæster roste musikken. Vi vil til enhver tid anbefale dig – endnu engang TUSIND TAK!

Tove Kristensen – Fødselsdag

Hej Anders.
Vi vil gerne sige tusind tak for den forrygende oplevelse, med dejlige kommentarer, din måde at følge med i hvad gæsterne kunne tænke sig at høre, og med lydstyrken der passede under hele arrangementet. Og alle gæster kommenterede at du var god til at spille.
Tak!

Hanna og Knud Stockfleth – Sølvbryllup

Vi vil gerne takke Anders for forrygende underholdning ved vores sølvbryllupsfest. God musik under spisningen og et par morsomme indslag, alt sammen med til at løfte stemningen. Overraskende mange fik sig efterfølgende en dans, som nok ikke mindst skyldes Anders’ musik. En stor TAK til Anders for hans medvirken til at gøre vores fest uforglemmelig for os!

Per Munk Pedersen – Bryllup

Hej Anders.
Endelig tid til at skrive tusind tak for en uforglemmelig god underholdning og rigtigt godt musik til vores bryllup. Du kan bestemt kun anbefales!
Hilsen Mette & Per

Se anmeldelser på Eventzonen

Anders Holm, solomusiker fra Bindslev

Send din kommentar her

    Navn: *

    E-mail (Bliver ikke vist i anmeldelsen): *

    Arrangement: *

    Dato for arrangement (Klik på pilen til højre for kalender): *

    Din anmeldelse: *