Om

Lidt om mig…

Baggrund

Som 6-årig fik jeg et lille ”Bontempi” legetøjsorgel i julegave. De første julesange lærte jeg at spille samme aften, og siden da har jeg ikke kunnet lade tangenterne være i fred! Jeg startede på undervisning som 8-årig, og da jeg var fyldt 10 år fik jeg mit første betalte spillejob, et job der indbragte mig hele tre funklende nye 20-krone sedler!

Spiller til alt

I de mere end 40 år der er gået siden da, har jeg haft fornøjelsen at spille til et utal af forskellige arrangementer. Jeg spiller til private fester, firma- og foreningsfester, store aktionær- og garantmøder, offentlige arrangementer og leverer også hyggemusik ved udstillinger, ferniseringer og Åbent Hus-arrangementer samt i diverse restauranter i landsdelen.

Ligeledes har jeg den store fornøjelse at være kapelmester i Hirtshals Revyen! Herudover har jeg ved flere lejligheder haft fornøjelsen at akkompagnere forskellige, danske solister.

Jeg spiller med “fuld opsætning” til fester med både spisning og efterfølgende dans, men booker også gerne jobs som hyggepianist, udelukkende med klaver.

Kort sagt: jeg kan bookes til stort set alt!